Welcome
SPECIALIZĂRI
FUZIUNI Și ACHIZIȚII
COMERȚ
LITIGII
RAPORTURI DE MUNCĂ
IMOBILIARE
FISCAL
PROPRIETATE INTELECTUALĂ
INTERNET
Protectia datelor personale GDPR
Realitățile pieței de fuziuni și achiziții cer astăzi, mai mult ca oricând, soluții juridice personalizate și atent documentate pe toată perioada desfășurării procedurilor legale. Profesionalismul desăvârșit a devenit o condiție sine qua non a reușitei. Ne bucurăm că putem să întâmpinăm nevoile fiecăruia dintre clienții noștri cu o abordare solidă, consolidată în peste 20 de ani de experiență în achiziții și fuziuni. Începând cu anul 1993, am dezvoltat într-un ritm susținut noi capabilități ce ne permit să asigurăm servicii de top societăților comerciale.
More
Chiar dacă societatea de avocatură Cunescu, Balaciu și Asociații și-a început activitatea într-o perioadă în care cadrul juridic al comerțului intern și internațional era departe de a fi așezat, această provocare ne-a dat ocazia să ne perfecționăm permanent și să valorificăm pe deplin atuurile care astăzi definesc practica noastră avocațială: profesionalismul, creativitatea și flexibilitatea soluțiilor oferite. Abordarea noastră a câștigat rapid încrederea clienților și a adus încă din primii ani de activitate realizări notabile, precum asistența oferită la intrarea pe piața românească a primei companii de telefonie mobilă.
More
Experiența bogată în practica avocațială ne asigură o gamă largă de resurse pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă clienții noștri. Echipa Cunescu, Balaciu și Asociații are pregătirea și cunoștințele necesare performanței într-un climat economic nu doar dinamic, ci și imprevizibil. Fiecare proiect pe care ni-l asumăm beneficiază de o evaluare completă în vederea elaborării unor soluții juridice originale, ce pot integra de la norme de drept material roman până la practici comerciale internaționale.
More
Creșterea sectorului privat în România ultimelor două decenii a pus lumea afacerilor față în față cu un nou set de provocări. Factori precum dezvoltarea afacerilor locale, investițiile străine sau intrarea pe piață a companiilor internaționale au dat naștere unei legislații a muncii tot mai complexe. În prezent, succesul unei societăți comerciale depinde în egală măsură și de atenția acordată tuturor aspectelor legale ce vizează mediul profesional.
More
Domeniul imobiliarelor a avut parte de una dintre cele mai spectaculoase evoluții întâlnite pe piața locală, evoluție încheiată de scăderea abruptă care a început în 2008. Chiar dacă tendințele ultimilor ani indică stabilizarea sectorului, precauția este strategia la care se apelează cel mai des. În această perioadă de efervescență este esențială prezența profesioniștilor experimentați, capabili să ofere servicii de calitate pentru reușita proiectelor inițiate de clienți și, astfel, să contribuie pozitiv la revirimentul sectorului imobiliar.
More
Debutul societății de avocatură Cunescu, Balaciu și Asociații în dreptul fiscal este sinonim cu soluționarea favorabilă a primelor litigii de această natură în România, care au dus la anularea deciziilor contravenționale impuse de Garda Financiară în vederea confiscării unor venituri de peste 1.000.000 USD. Am crezut atunci și credem și acum în importanța consultanței juridico- fiscale pentru desfășurarea optimă a activității societăților comerciale. De aceea, ne-am luat angajamentul să fim în permanență la curent cu modificările legislative din domeniu și să le oferim clienților noștri soluții proactive și preventive.
More
Cu toate că piața de proprietate intelectuală se află în continuare într-un proces de formare, însemnătatea pe care o ocupă acest domeniu în mediul de afaceri modern este de necontestat. Bunurile intangibile joacă astăzi un rol cheie în viața societăților comerciale, în condițiile în care avantajele competitive depind din ce în ce mai mult de aceste valori intelectuale. Acest lucru înseamnă un efort mai mare depus la realizarea lor, motiv pentru care protejarea dreptului de proprietate intelectuală a devenit o prioritate.
More
Dezvoltarea fulminantă pe care domeniul IT a cunoscut-o în ultima decadă s-a reflectat cu desăvârșire și în sectorul afacerilor. Odată cu această expansiune inedită a crescut și interesul clienților pentru servicii juridice de specialitate, fie că e vorba de companii cu tradiție care și-au extins operațiunile în comerțul electronic sau de societăți comerciale nou înființate a căror activitate se desfășoară exclusiv în mediul online.
More
Protectia datelor personale GDPR
More

Contact

Central Business Park
Calea Serban Voda nr 133, Corp B, etaj 1,
Sector 4, 040205 Bucuresti

Tel: +40 21 327.44.00
Mob: +40 722 33.99.39
Mob: +40 745 60.51.51
EMAIL: [email protected]

Contact form »
Map »

Client area

Nume:
Parola: